Infolinka: +420 228 886 908

Stojící zrcadla

(21 produktů)

Mohlo by vás zajímat:

Stojícízrcadla jsou praktickým bytovým doplňkem, který obohacuje interiér. Stojící zrcadla představují další komfort, jsou mnohem praktičtější než tradiční závěsná zrcadla, protože mají vlastní stojan a nejsou připevněna na stěnu. Obvykle se používají v místnostech, kde nechcete zrcadlo namontovat napevno, například v pronajatém bytě, hotelovém pokoji nebo šatně. Největší výhodou stojacích zrcadel je, že je lze libovolně přestavovat, což umožňuje jejich snadné přizpůsobení měnícím se potřebám uživatelů. Dodávají se v různých velikostech a tvarech, takže si jistě vyberete něco, co vám bude vyhovovat. V DKwadrat máme obrovskou nabídkustojacích zrcadel, která dokonale zapadnou i do vašeho interiéru!

Stojací zrcadlo - váš osobní asistent

Zrcadla používá každý den, jsou nedílnou součástí činností spojených s výběrem oblečení, účesu nebo líčení. Používáme je v šatnách, u kadeřníka, ale také prakticky v každé domácnosti, v koupelně nebo u toaletního stolku. Nedokážeme si bez nich představit život! Se stojacími zrcadly je snazší kontrolovat svůj obraz a ujistit se, že vypadáte co nejlépe, než vyrazíte ven. Stačí jeden pohled a ujistíte se, že je vše v pořádku. Spěcháte na důležitou schůzku? Čeká vás událost, na které potřebujete vypadat skvěle? Stačí rychlý pohled do zrcadla a jste připraveni dobýt svět.

Jedna pomůcka - mnoho možností

Stojací zrcadlo může být vyrobeno z různých materiálů v závislosti na stylu a funkci, kterou má plnit. Kovové rámy jsou odolné a snadno se čistí, zároveň dodají každému interiéru elegantní nádech. Stojící zrcadla s dřevěnými rámy se často volí pro rustikální nebo vintage styl. Dřevo se snadno udržuje v čistotě a dobře působí v minimalistickém prostředí. Zrcadla s plastovými rámy se často volí pro jejich lehkost a snadnou přepravu. Plastové rámy se dodávají v různých barvách a tvarech, takže mohou vyhovovat různým stylům interiéru. Stojící zrcadla mohou být také vyrobena z kombinace různých materiálů, například dřeva a kovu nebo skla a kovu. Pak se stojící zrcadlo stává designovým dekorativním prvkem.

Stojící zrcadlo jako doplněk ložnice nebo pokoje pro mládež

Chcete-li si snadno zkontrolovat svůj styling a komplexní kontrolu oblečení, umístěte do ložnice nebo pokoje stojící zrcadlo. Rychlá a efektivní kontrola oblečení během rušných rán je na prvním místě. Co takhle malé stojací zrcadlo na kosmetický stolek nebo toaletní stolek? Přesné nanesení make-upu nebo účesu je zárukou bezchybného vzhledu. K tomu jistě přispěje menší přenosné zrcadlo, které se skvěle hodí tam, kde probíhají vaše každodenní přípravy.

Stojací zrcadlo v salonu? Samozřejmě, že ano!

Přítomnost zrcadla opticky zvětšuje prostor, takže se takový doplněk bude skvěle vyjímat v obývacím pokoji. Stojící zrcadlo, které odpovídá stylu interiéru, dodá našemu obývacímu pokoji příjemnou atmosféru a obohatí jeho vzhled. Skvěle doplní další dekorace, jako jsou rámy, vázy, květiny nebo nábytek. V závislosti na zvoleném typu zrcadla tento jedinečný předmět prosvětlí obývací pokoj a opticky zvětší prostor. Právě zde nejčastěji přijímáme návštěvy nebo trávíme volný rodinný čas. Stojí za to postarat se o příjemnou atmosféru a prosvětlený prostor, a s tím nepřichází nic menšího než stojící zrcadlo! Je to skvělá volba pro ty, kteří mají ve svých čtyřech koutech o něco méně místa.

Stojící zrcadla - dobré řešení pro koupelnu

Stojící zrcadlo není třeba montovat na stěnu, takže je dobrým řešením pro koupelny, které nemají dostatek místa pro nástěnné zrcadlo. Výběr takového doplňku nám usnadní provádění každodenní osobní hygieny a péče o vzhled. Zrcadlo v koupelně má také praktický rozměr - výhoda optického zvětšení prostoru je důležitá zejména v menších koupelnách, kde příliš mnoho nábytku nebo dekorací může v místnosti vyvolat pocit klaustrofobie. Světlo odrážené zrcadlem přivádí do místnosti přirozené sluneční světlo přicházející zvenčí nebo zvyšuje světelný efekt naší koupelny, což zase umožňuje přesnější nanášení make-upu a lepší osvětlení obličeje.

Jaké jsou největší výhody stojacích zrcadel?

Výhodou stojacích zrcadel je, že je lze přemístit, například při přestavbě nebo stěhování. Jejich dekorativnost umožňuje sladit je se zvoleným stylem interiéru, například s rustikálním dřevem, industriálními kovovými rámy nebo moderními jednobarevnými černými či bílými. Stojící zrcadla jsou funkční díky své robustní konstrukci. Lze je použít v mnoha místnostech jako stylový doplněk. Jsou nadčasovým prvkem vybavení interiéru.

Jaké faktory je třeba zohlednit při výběru stojacího zrcadla?

Vyplatí se zvážit velikost a proporce, aby se zrcadlo hodilo do místnosti. Výběr materiálu závisí na stylu interiéru, doplňcích a vašich preferencích. Vybírat můžete z moderních, industriálních, rustikálních, minimalistických a mnoha dalších zrcadel. Stojací zrcadlo může plnit řadu funkcí - při jeho výběru stojí za to zvážit, jaké úkoly chcete, aby plnilo.

Jsou stojící zrcadla snadno sestavitelná a demontovatelná?

Stojící zrcadla se snadno montují a demontují. V případě potřeby je lze rychle přenášet mezi místnostmi nebo snadno uskladnit. Montáž nevyžaduje specializované nástroje ani dovednosti, k efektivní instalaci zrcadla v obývacím pokoji nebo jinde v domácnosti postačí návod k použití. Vždy doporučujeme pečlivě si přečíst návod, aby nedošlo k poškození zrcadla nebo jeho rámu.

Internetové stránky provozované společností D2design s.r.o.. používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Používáním těchto internetových stránek s tímto použitím souhlasíte. Více informací o cookies
Zavřít
pixel