Infolinka: +420 228 886 908

Ratanová stojací lampa Olme

Ratanová stojací lampa Olme
Ratanová stojací lampa Olme
Ratanová stojací lampa Olme
Ratanová stojací lampa Olme
Rozměr
2 784,00 Kč
/ ks
Nejnižší cena za posledních 30 dnů:
2 784,00 Kč
Produkt dostupný ve větším množství
Produkt dostupný ve větším množství
40 dnů na vrácení
Máte dotazy?
Zavolej a objednej tel. +420 228 886 908
Výrobek vystavený v našem stacionárním obchodě

Popis produktu

Výrazná lampa ve stylu boho

Ratanová stojací lampa Olme je ideální pro milovníky boho stylu, kteří si chtějí v ložnici nebo obývacím pokoji vytvořit útulnou atmosféru. Tato krásná lampa ve tvaru dvou listů nejenže dodá interiéru šarm a charakter, ale vnese do něj i jemný nádech přírodní krásy. Lampa Olme byla vyrobena z vysoce kvalitních materiálů, jako je MDF, kov s černým práškovým nástřikem a umělý ratan. Díky tomu je nejen odolná, ale také se snadno čistí.

Umělý ratan, který byl použit jako kryt žárovky, dodává lampě jedinečný půvab a rozptyluje světlo způsobem, který je příjemný pro oko. Kabel lampy je dlouhý 85 cm, což vám dává velkou volnost při jejím umístění. Na kabelu je navíc umístěn černý vypínač, který umožňuje lampu snadno zapnout a vypnout. Jedná se o pohodlné řešení, které vám umožní rychle přizpůsobit osvětlení vašim potřebám. Závitžárovek je 2x E14, max. 25 W, což znamená, že lampa Olme je vhodná pro použití jak s klasickými žárovkami, tak s úspornými LED žárovkami.

Díky tomu můžete ušetřit na účtech za elektřinu, aniž byste se vzdali krásného a útulného osvětlení. Ratanová stojací lampa Olme je nejen funkčním osvětlením, ale také stylovým doplňkem každého interiéru. Díky jejímu přírodnímu vzhledu a teplému světlu se budete cítit jako v oáze klidu a odpočinku. Lampa Olme se navíc díky svému jedinečnému designu bude dokonale kombinovat s dalšími designovými prvky ve stylu boho a vytvoří tak harmonický a příjemný prostor.

Co byste měli vědět před nákupem?

  • Pohodlný vypínač umožňuje snadné zapnutí a vypnutí
  • Dlouhá šňůra vám dává volnost v umístění lampy
  • Umělý ratan rozptyluje světlo způsobem, který je příjemný na pohled

Podrobnosti

Výrobce:
Výška (cm):
143
Šířka (cm):
42
Hloubka (cm):
28,5
Barva::
přírodní
,
černá
Barva:
přírodní
,
černá
Styl:
boho
,
moderní
Výkon žárovky:
25W
Držák žárovky:
E14
Délka kabelu:
85
Materiál:
kov
,
technorattan
,
deska MDF
Produkt z expozice:
tak
Dotaz k produktu
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Pokusíme se vám odpovědět co nejdříve. S údaji nakládáno shodně s Ochranou osobních údajů . Odesláním akceptujete znění.

Hodnocení

Hodnocení produktu
Napište vlastní hodnocení produktu
Vaše hodnocení:
5 / 5
Internetové stránky provozované společností D2design s.r.o.. používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Používáním těchto internetových stránek s tímto použitím souhlasíte. Více informací o cookies
Zavřít
pixel