Infolinka: +420 228 886 908

Vázy

(76 produktů)

Mohlo by vás zajímat:

Barva: Materiál Cena

Když chcete svůj domov ozvláštnit a zútulnit řezanými květinami a smyslnými dekoracemi, stačí sáhnout po dekorativních vázách. Ty se hodí do obývacího pokoje, kuchyně, předsíně, ale i do koupelny, kde několik umělých rostlin, jako jsou růže, lilie nebo astry, dodá interiéru bytelný šmrnc a vítanou eleganci. Váza je také kapitálním řešením, jak do místností propašovat takové uklidňující doteky přírody - trávy, větve kvetoucích stromů nebo květiny. Moderní, mimořádně designové vázy, včetně těch představených v DKwadrat, budou ozdobou samy o sobě a umístěné na komodě, okenním parapetu nebo dokonce na podlaze příjemně doplní jakoukoli dekoraci v domácnosti.

Váza - na stůl a nejen do obývacího pokoje

Myslím, že každá domácnost potřebuje takové jemné a originální formy a osobní doteky. Tuto roli dokonale zastávají nejrůznější bytové doplňky, jako jsou dekorativní vázy, svícny, obrazy, a dokonce i koberce nebo rámečky na fotografie. Proto je každý interiérový design doplněn drobnostmi, které umístěné na stole, komodě nebo pod oknem dotvářejí interiér. Vázy mají v každém interiéru ještě jednu roli - nakloní misky vah na stranu určitého stylu. Mohou být použity k tomu, aby dodaly místnosti glamour, boho nebo loftový nádech a dodaly jí charakter a originalitu. Můžete si vybrat malé vázy se zajímavým tvarem , které dodají šmrnc například dekoraci konferenčního stolku. K dodání elegantnějšího a bytelnějšího nádechu obývacímu prostoru postačí jediná květina nebo umělá tráva. Úzké vázy jsou naopak ideální do jídelny, kde při oslavě nebo jídle nezaberou mnoho místa a umožní příjemnou dekoraci stolu. Pokud chcete být méně formální, zvolte skleněné nebo keramické vázy jednoduchých tvarů , které se budou dobře hodit k lněnému ubrusu, ale i k nádobí na stole. Pokud naopak chcete, aby váza upoutala pozornost hostů, najdete v DKwadrat futuristické tvary a originální masivy i jedinečné barevné kombinace - vše, co udělá váš domov krásným a výjimečným každý den.

Malá a velká váza vedle sebe na jednom stole - to je trendy!

S doplňky, jako jsou vázy , můžete vytvořit originální dekorace v každé místnosti! Váza může proměnit výzdobu předsíně, vnést do sterilní a chladné koupelny více bytových tónů a být zajímavým nápadem pro výzdobu obývacího pokoje nebo jídelny v originálním stylu. Co však upoutá pozornost a dodá designu zcela jiný vzhled, je kombinace zdánlivě nesourodých a odlišných forem. Proto se v poslední době stává módou stavět vedle sebe několik váz, jejichž forma, vzhled a dokonce i barva spolu soupeří o první místo v celém aranžmá. Do takových kompozic se hodí jak skleněné, tak keramické vázy různých tvarů a barev. To je nápad na zdařilé aranžmá v koupelně na parapetu, v předsíni nebo v kuchyni. Velká váza také nemusí být jen nádobou na květiny nebo rostliny. Můžete ji použít také jako večerní lucernu, která navodí atmosféru v obývacím pokoji při romantické večeři nebo filmu. Vázy různých velikostí můžete umístit také do ložnice, kde budou příjemnou dekorací na každý den, ale obzvlášť se budou hodit při slavnostních příležitostech, jako jsou narozeniny nebo výročí svatby, kdy dostanete spoustu květin.

Vázy - vynikající dekorace do každé domácnosti

Ve skutečnosti asi neexistuje domácnost , ve které by nebyla alespoň jedna váza, protože i když v případě nouze můžete květiny umístit i do karafy nebo sklenice na víno, váza vypadá hezky na narozeninových oslavách, doplňuje vánoční výzdobu a zkrášluje komodu nebo vitrínu. bukTakové dekorace se také vždy hodí k narozeninovému dárku a s ietami květin osvěží design obývacího pokoje nebo jídelny.Váza se může stát také inspirací pro zajímavé vánoční dekorace. Spolu s vánočními ozdobami, bazalkou nebo tulipány vnese do vašeho domova tu správnou atmosféru. U DKwadrat najdete vázy jak keramické, tak vyrobené z kvalitního čirého nebo tónovaného skla , takže tyto typy prvků můžete úspěšně sladit s ostatními dekoracemi ve vaší domácnosti.

Jak vybíráte vázy do obývacího pokoje?

Na stole, komodě nebo okenním parapetu v obývacím pokoji bude určitě vypadat hezky jakákoli váza. Můžete se však řídit tvarem a barvou, abyste vázu sladili s ostatními dekoracemi, a věnovat pozornost tvaru. bukÚzké vázy budou ideální pro jednotlivé trávy, květiny nebo větvičky, pokud hledáte nádobu pro celou iet, poohlédněte se po širších a větších vázách.

Jsou skleněné vázy vhodné pro venkovní vystavení?

Ve skutečnosti nic nebrání tomu, aby váza na květiny zdobila i během slunečných dnů stół osk.odowy. Je však třeba pamatovat na ochranu skla před nízkými teplotami a vlhkostí. Takové povětrnostní podmínky totiž mohou vést k popraskání nádoby.

Jak vytvářet dekorace s vázou?

Primární funkcí této nádoby je vystavovat řezané květiny v interiéru. Váza je však sama o sobě dekorací, takže je skvělou volbou pro doplnění různých aranžmá a dekorací. Kromě toho stojí za zmínku, že skleněné vázy mohou fungovat také jako lucerna.

pixel