Infolinka: +420 228 886 908

Nástěnné svítidlo Olme ratan

Nástěnné svítidlo Olme ratan
Nástěnné svítidlo Olme ratan
Nástěnné svítidlo Olme ratan
Nástěnné svítidlo Olme ratan
Rozměr
618,00 Kč
/ ks
Nejnižší cena za posledních 30 dnů:
618,00 Kč
Produkt dostupný ve větším množství
Produkt dostupný ve větším množství
40 dnů na vrácení
Máte dotazy?
Zavolej a objednej tel. +420 228 886 908

Popis produktu

Rozsviťte svůj prostor

Ratanová nástěnná lampa Olme v boho stylu není jen jednoduchým osvětlením, ale také krásným dekorativním prvkem, který dodá charakter a útulnost každé ložnici zařízené v zemitých barvách. Tato kulatá nástěnná lampa je vyrobena z černého práškově lakovaného kovu a umělého ratanu a je mimořádně odolná a robustní, což zaručuje dlouhou životnost. Díky svému univerzálnímu designu se hodí do každé ložnice v zemitých a béžových barvách, kde vytvoří ucelený a harmonický prostor.

Nástěnné svítidlo Olme navíc dokonale ladí s dalšími designovými prvky ve stylu boho a vytváří jedinečnou atmosféru, která podporuje relaxaci a klid.Výhodou ratanového nástěnného svítidla Olme je nejen jeho funkčnost, ale také schopnost vytvořit v ložnici útulnou atmosféru. Díky svému boho stylu dodává svítidlo šarm a vytváří jedinečnou atmosféru, která podporuje relaxaci a klid.

Nástěnná lampa Olme se dodává s 85 cm dlouhým kabelem, na kterém je umístěn černý vypínač pro snadné a pohodlné používání světla. Závitžárovky je 1x E14, což znamená, že lze použít žárovky do 25 W, které zajistí dostatečné osvětlení ložnice. Nejenže osvětlíte svůj prostor, ale dodáte mu také jedinečný šarm a styl.

Co byste měli vědět před nákupem?

  • Lze použít až 25W žárovky, což zajistí dostatečné osvětlení
  • Snadné použití díky 85cm kabelu a černému vypínači
  • Dodá styl a charakter ložnici v boho stylu

Podrobnosti

Výrobce:
Výška (cm):
32,5
Šířka (cm):
27
Hloubka (cm):
12
Barva::
přírodní
,
černá
Barva:
černá
,
přírodní
Styl:
provensálský
,
boho
Délka kabelu:
85
Výkon žárovky:
25W
Držák žárovky:
E14
Materiál:
kov
,
technorattan
Dotaz k produktu
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Pokusíme se vám odpovědět co nejdříve. S údaji nakládáno shodně s Ochranou osobních údajů . Odesláním akceptujete znění.

Hodnocení

Hodnocení produktu
Napište vlastní hodnocení produktu
Vaše hodnocení:
5 / 5
Internetové stránky provozované společností D2design s.r.o.. používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Používáním těchto internetových stránek s tímto použitím souhlasíte. Více informací o cookies
Zavřít
pixel