Infolinka: +420 228 886 908

Křesla rozkládací na spaní

(36 produktů)

Mohlo by vás zajímat:

Rozkládací křesla: Nezbytný Nábytek pro Každý Domov

Jedním z kusů nábytku, který by neměl chybět v žádném domě, je křeslo. Skvěle se hodí nejen do obývacího pokoje, ale také do pracovny, ložnice nebo dětského pokoje. Ideální model je takový, který nejen stylově vypadá a zapadá do interiéru, ale je také funkční. Příkladem tohoto typu nábytku je křeslo s funkcí spaní. V DKwadrat najdete různé produkty renomovaných značek, jako jsou Intesi, Simplet nebo Maduu Studio, které splní očekávání i těch nejnáročnějších zákazníků. Křeslo s funkcí spaní je ideálním doplňkem do každého domu. Zajišťuje komfort a pohodlí, a navíc může ušetřit místo. Je ideální pro ty, kteří chtějí flexibilitu ve svém obytném prostoru, protože během několika sekund se může změnit z obyčejného křesla na pohodlnou postel.

Výhody křesel na spaní

Proč se rozhodnout pro nákup křesla na spaní? Jeho hlavní výhodou jsou malé, kompaktní rozměry, které ho činí ideálním řešením pro malé prostory, kde je každý metr čtvereční cenný. Takový nábytek se často vyskytuje například v garsonkách nebo bytech obývaných jednotlivci. S úspěchem může také sloužit jako pohodlné lůžko pro hosty. Na výběr máme také křesla pro mládež a děti s funkcí spaní. Další výhodou těchto kusů nábytku je jejich mnohostranné využití. Mohou sloužit nejen ke spaní, ale také k sledování televize, čtení knih nebo učení. Jejich nespornou výhodou je také snadnost skládání a rozkládání. Zabere to jen několik sekund a nevyžaduje žádnou sílu. Tento úkol zvládne dospělý, malé dítě i senior.

Funkční řešení pro spánek

Na trhu jsou k dispozici rozkládací křesla s různými způsoby rozkládání. Prvním z nich je systém posuvný na kluzácích, který se často používá u modelů určených pro příležitostné spaní. Sedák zde není spojen s rámem, ale posouvá se po něm na kluzácích. K rozložení takového křesla je třeba lehce zvednout sedák nahoru, poté jej rovnoměrně vysunout dopředu a sklopit opěradlo. Tento systém vyžaduje použití obou rukou a ruční posunování po celou dobu rozkládání. K dispozici jsou také křesla s posuvným systémem na kolečkách, která jsou vybavena vodicí lištou a kolečky usnadňujícími vysunutí sedáku. Jejich hlavní výhodou je snadnost rozkládání. Další variantou jsou křesla s automatickým systémem DL, která jsou ideální pro každodenní použití. Vestavěný mechanismus vykonává veškerou práci a uživatel pouze zahájí proces vysunutí sedáku. Po vysunutí sedáku stačí sklopit opěradlo.

Pohodlná křesla s funkcí spaní — vysoká kvalita a styl

DKwadrat nabízí různé rozkládací křesla s funkcí spaní. Bohatá nabídka modelů zajišťuje, že každý milovník vysoce kvalitního, pečlivě vyrobeného, pohodlného a elegantního nábytku najde něco pro sebe. Co se týče stylu, sortiment zahrnuje mimo jiné moderní, industriální, glamour, skandinávská, loftová a mládežnická křesla. Jednotlivé modely se mohou lišit také barvou. Na DKwadrat.cz najdete bílá, černá, šedá, béžová, hnědá a vícebarevná křesla. Skvěle se hodí k dalšímu nábytku, jako jsou moderní rozkládací pohovky. Pohodlné křeslo s funkcí spaní nabízí nejvyšší kvalitu a zajistí, že se budete cítit jako doma. Je navrženo s dodatečnou oporou v oblasti zad, takže si můžete užívat hodiny klidného spánku. Navíc je čalouněno měkkou tkaninou, která dodává místnosti nádech elegance.

Materiály pro křesla na spaní

Dostupná křesla s funkcí spaní se mohou lišit materiálem, ze kterého jsou vyrobena. K dispozici jsou křesla kožená, čalouněná a sametová. Volba materiálu závisí na požadované estetice a úrovni komfortu křesla. Kožená křesla poskytují atraktivní, klasický vzhled, který je pevný a odolný. Sametová křesla jsou měkká a pohodlná, přičemž poskytují skvělou oporu pro delší spánek. Volba materiálu by měla být založena na osobních preferencích a očekáváních ohledně používání křesla.

Rozměry křesla s funkcí spaní

Nejpraktickějším řešením je dvoumístné křeslo s funkcí spaní. Šířka takového nábytku je obvykle kolem 100-150 cm. Po rozložení poskytuje pohodlné místo k odpočinku pro dvě osoby s délkou přibližně 190 cm a šířkou 80 cm. Křesla s funkcí spaní mohou být také vybavena praktickým úložným prostorem, který lze použít k uskladnění ložního prádla, oblečení nebo dětských hraček.

Internetové stránky provozované společností D2design s.r.o.. používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Používáním těchto internetových stránek s tímto použitím souhlasíte. Více informací o cookies
Zavřít
pixel