Infolinka: +420 228 886 908

Váza Pantalla černá

Váza Pantalla černá
Zvolit Barva:
Rozměr
340,00 Kč
/ ks
Nejnižší cena za posledních 30 dnů:
340,00 Kč
Produkt dostupný ve větším množství
Produkt dostupný ve větším množství
40 dnů na vrácení
Máte dotazy?
Zavolej a objednej tel. +420 228 886 908
Výrobek vystavený v našem stacionárním obchodě

Popis produktu

Váza Pantalla - elegantní design a výrazná textura Váza Pantalla v černé barvě je skutečným mistrovským dílem designu, které se skvěle hodí do různých interiérů. Objevte harmonii mezi moderním stylem a rustikálním šarmem s touto jedinečnou vázou. Její proporce, které měří 22 cm na výšku, 13 cm na šířku a 13 cm do hloubky, zajišťují dokonalou rovnováhu mezi jemností a průzračností. Váza Pantalla zaujme nejen svým neobvyklým vzhledem, ale upoutá pozornost i svou strukturou z jemného porcelánu. Zajímavá textura porcelánu dodává váze hloubku a tajemství. Neobvyklý tvar vázy navíc umožňuje originální aranžmá a vytváří dokonalé pozadí pro všechny druhy květin a větví. Váza Pantalla nabízí tři barevné varianty: černou, hnědou a bílou. Nepochybně patří k těm designovým prvkům, které vnesou do prostoru nádech smyslné výstřednosti. Připravte se na chytrý výběr! Skvěle se hodí do různých interiérů a dodá jim jedinečný nádech. Váza je vyrobena z vysoce kvalitního porcelánu, takže si zachovává dlouhotrvající eleganci a lesk a hodí se do moderních i klasických interiérů. Váza Pantalla je k dispozici ve třech barvách - černé, hnědé a bílé - a dává vám možnost sladit ji se stylem místnosti. Kromě uchovávání květin je váza sama o sobě dekorativním prvkem, který interiéru dodá osobitou estetiku.

Podrobnosti

Výrobce:
Výška (cm):
22
Šířka (cm):
13
Hloubka (cm):
13
Barva::
černá
Barva:
černá
Materiál:
porcelán
Výrobce:
Intesi
Styl:
rustikální
,
boho
,
moderní
Produkt z expozice:
tak
Dotaz k produktu
Pokud vám výše uvedený popis nestačí, zašlete nám prosím svůj dotaz k tomuto produktu. Pokusíme se vám odpovědět co nejdříve. S údaji nakládáno shodně s Ochranou osobních údajů . Odesláním akceptujete znění.

Hodnocení

Hodnocení produktu
Napište vlastní hodnocení produktu
Vaše hodnocení:
5 / 5
Internetové stránky provozované společností D2design s.r.o.. používají cookies, které umožňují zapamatovat si Vás a nabízet Vám relevantní obsah a reklamu. Používáním těchto internetových stránek s tímto použitím souhlasíte. Více informací o cookies
Zavřít
pixel