Infolinka: +420 228 886 908

Osvětlení

(2879 produktů)

Mohlo by vás zajímat:

Barva: Světelných zdrojů Cena Na skladě

Odpovídající osvětlení je důležitým doplňkem místnosti. Každá z nich vyžaduje trochu jinou lampu, která osvětlí všechny kouty a rozdělí interiér na uživatelské zóny. Jiné osvětlení umístíme pod zrcadlo v koupelně a ještě jiné u postele v ložnici. Designové lampy jsou nejen funkčním prvkem bytu, ale také nápadem na jedinečnou atmosféru v každém pokoji.

Moderní lampy do obývacího pokoje

Nejvíce času trávíme v obývacím pokoji, odpočíváme s rodinou nebo se setkáváme s přáteli. Večery zpříjemní osvětlení, které vytvoří jedinečnou atmosféru v místnosti. Pro velké plochy se určitě osvědčí moderní podlahové lampy, které se zároveň stanou ozdobou obývacího pokoje. Estetické hodnoty menšího bytu zvýší nástěnné lampy a designové visací lampy. Široký výběr velikostí, barev, tvarů a intenzity světla zajišťuje, že každý zákazník si vybere adekvátní osvětlení pro své potřeby.

Najděte ideální osvětlení do koupelny

Koupelna je místem, kde se připravujeme na spánek a odchod z domu. Před výběrem lamp je třeba zvážit funkce, které by měly splňovat. Lampy s vyšším výkonem se velmi dobře osvědčí při úpravě účesu nebo líčení. Na druhou stranu, rozptýlené, teplé osvětlení vytvoří jedinečnou atmosféru během relaxační koupele ve vaně. Je vhodné umístit několik světelných bodů ve formě stropních lamp, nástěnných lamp a nástěnných lamp nad zrcadlem, které dodají více světla. Moderní lampy dokonale podtrhnou charakter minimalistického interiéru a budou zajímavým doplňkem koupelny v tradičním stylu. Při nákupu osvětlení je třeba věnovat pozornost nejen technickým parametrům, ale také vizuálním. Koneckonců, osvětlení v koupelně je významnou její ozdobou.

Vytvořte útulnou atmosféru díky lampám do ložnice

Osvětlení v ložnici plní různé funkce. Noční lampičky s odpovídajícím světelným svazkem umožňují čtení knih před spaním. Je třeba věnovat pozornost jejich výkonu, aby v noci nepřetěžovaly oči. Stojící moderní lampy dodají interiéru charakter a budou skvělým prvkem aranžování. Ale nejen moderní lampy se hodí do ložnice. Milovníci klasických interiérů určitě najdou v naší nabídce ideální osvětlení. Je vhodné sázet na několik zdrojů světla, jako jsou stropní lampy s vyšším výkonem, nástěnné lampy vytvářející útulnou atmosféru a samozřejmě noční lampičky nebo stojací lampy přizpůsobené individuálním potřebám.

Osvětlení v kuchyni a jídelně

Osvětlení v kuchyni je nesmírně důležité, umožňuje pohodlné přípravu oběda a večeře. Výběr lamp závisí na očekávaném efektu. Obzvláště se osvědčí LED lampy, které poskytují hodně světla. Na druhou stranu, lampy s neobvyklou formou radikálně změní tradiční interiér a zapadnou do minimalisticky zařízené kuchyně. Moderní lampy určitě ocení milovníci dobrého designu a neobvyklého zařizování bytu. V jídelně je vhodné se rozhodnout pro visací lampy, které umožňují konzumaci jídla v příjemné atmosféře.

pixel